Han sleper seg hundrevis av meter gjennom tykk leire da han ser at ørnen trenger hjelp!

Det høres ut som noe som er tatt ut fra en actionfilm, men det er faktisk på ekte.

Naturfotografen Krzysztof Chomicz var ute og tok bilder av en vakker strand i Polen. Men idet han skulle ta noen bilder ser han noen merkelige bevegelser på avstand. Når han zoomet inn med kameraet så han en svart masse, men kunne ikke helt forstå hva det var. Hans hjerte må ha banket fort når han oppdaget hva som gjemte seg i leirklumpen – en ørn.

Ørnen kjempet for å komme løs, men de enorme vingene hadde festet seg godt i leiren. Krzysztof var usikker på hva han skulle gjøre, men han visste han ikke bare kunne stå og se på når ørnen holdt på å miste livet. Rovfuglen lå bare noen meter ut i leiren, så han forstod at han behøvde hjelp.
Han ringte brannvesenet uten å vite hva annet han skulle gjøre, og ba de hjelpe til. Han meldte seg som frivillig til å redde ørnen.

Det var vanskelig og energikrevende å ta seg ut til ørnen gjennom den tykke leiren, men på noen måtte klarte naturfotografen å fange den. Både Krzysztof og ørnen var helt utmattet og ørnen gikk til og med til angrep mot sin reddende engel, siden den trolig kjente seg veldig redd og sjokkert.

[adsense2]

Men til slutt klarte fuglen å reddes og Krzysztof kom seg til land, selv om han faktisk kollapset og ble fraktet til sykehus etterpå.

Men takket være hans innsats ble fuglen reddet! Fantastisk! Se selv i videoen under og DEL denne utrolige redningsaksjonen med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook