Bilen synker og mannen rekker akkurat å redde kvinnen. Da sier hun DETTE til ham!

De siste dagene har sørlige Louisiana, USA, blitt rammet av enorme oversvømmelser på grunn av kraftig regn som aldri virker å ta slutt. Den 14 august ble det rapportert 3 dødsfall og en person skadet. Samtidig har over 3000 mennesker blitt reddet fra oversvømmelsene.

I dette klippet får vi se en av de redningsaksjonene, som ble utført av Josh Meeks og hans venner. Fra sin båt så de den bakre delen av en bil ovenfor vannoverflaten, og de hørte en kvinne skrike – og da måtte de reagere raskt!

[adsense2]
Mannen lykkes å skjære opp taket på bilen og dra kvinnen ut av bilen samtidig som den synker. Hadde de kommet et minutt senere hadde det vært for sent. Men det stopper ikke der!
Plutselig skriker kvinnen, som virker å ha vanskeligheter for å svømme, at hennes hund er igjen i bilen. Da bestemmer en av mennene seg for å risikere livet sitt i et forsøk på å redde hunden.

Se de utrolige klippet under og DEL det gjerne med vennene dine om du setter pris på den gode gjerningen Josh Meeks og vennene hans gjorde!Lik oss på Facebook