5 dager etter begravelsen ringte det på døra – dette hadde ingen forventet!

Etter en bilulykke måtte Ellis Hudson, med tungt hjerte, begrave katten sin. Han hadde ingen anelse om hva som ville skje.

I Tampa Bay i USA ble katten Bart, påkjørt av en bil. Eieren hans fant den livløse kroppen i en enorm blodpøl. Med tungt hjerte og en klump i halsen, var det bare en ting som gjensto: Barts begravelse.

bart1

Fem dager senere, ringer naboen på døra. På armen bærer hun katten – i live! Det stakkars dyret så helt medtatt ut, nesten som en zombie. Katten var faktisk begravd levende. Da han kom til bevissthet, klarte han å grave seg ut. Helt utrolig!

bart2

Bart hadde lidd på grunn av ulykken, og en veldig tidlig grav. Kjeven hans ble ødelagt, og han hadde en skade på ett øye. Etter at han kom tilbake til eieren sin, ble han tatt med til en veterinær, hvor Bart fikk akutt kirurgi. Det skadde øyet ble fjernet, og i tillegg fikk han en blodoverføring.

[adsense2]

 

bart3 bart4 bart5

Operasjonen var vellykket, og Ellis var overlykkelig over å få tilbake sin antatte døde venn. Men hva Bart har gjort i fem dager, er det ingen som vet.

bart6

Igjen et bevis på at katter har 9 liv! Gjerne del denne med vennene dine!

 

Lik oss på Facebook