Hun kjøpte denne hesten for bare 300 kroner. Grunnen? Jeg er så glad det finnes slike mennesker!

Hun kunne ha valgt en flott og rask hest, men istedet valgte hun den skitne, undervektige. Et år senere er forvandlingen ubeskrivelig!

Kimberly Lewis sin mann tilba å kjøpe en hest til henne. Men drømmen om en eventyrlig hest kom nærmere et mareritt. Etter å ha sett på flere hester – uten å finne den rette – kom Kimberly forbi et dyre-internat. Der så hun en hest som hadde blitt reddet fra mishandlingen, skriver The Dodo.

hest1

– Det var ett hjerteskjærende syn. Totalt skinn og bein og med slitne hover, sier Kimberly.

hest2

Hestens blikk antydet på total tomhet. Som om hun bare hadde gitt opp. Kimberly Lewis visste at det var denne hesten hun skulle ta med seg hjem. Før hesten ble reddet fortalt dyreinternatet at hesten bare hadde en funksjon i livet: å føde. Hennes tidligere eiere hadde begynte å avle henne i så tidlig alder at det første føllet døde. Deretter var hun blitt sultet og slått.
Til sist ville den tidligere eieren at et familiemedlem skulle ta seg av hesten. Vedkommende tok med seg hesten til internatet.
Kimberly Lewis ante ikke om hesten var for skadd til å bli ridd på – for det var ikke sikkert at dyret engang kom til å overleve!

hest3

– Jeg visste hun fortjente en sjanse i livet til å bare være en hest, lyder det fra henne. Hun betalte 330 kroner for hesten og ga den navnet Dolly. Hesten kom med henne hjem den 23. mai i fjor. Da startet forvandlingen. Dolly fikk langsomt styrke og troen på mennesker igjen.

hest4

Hun har nesten doblet i vekt. Men den største forvandlingen er Dollys personlighet.

 

[adsense2]

 

hest5

– Hun er en så fjollete jente og elsker å følge etter meg, sier Kimberly.

Ja, se så flott!

hest6

DEL denne om du synes det var fantastisk av Kimberly å gi denne hesten en ny sjanse!

Lik oss på Facebook