Når 14-åringen faller ned i fjellkløfta, hopper labradoren etter. 44 timer senere finner politiet DETTE!

Den 14 år gamle gutten Juan Heriberto Trevino fra Mexico tilbrakte sommerferien sin på en leir.  På en tur i fjellene i Sierra Madre Oriental, mistet gutten gruppen han gikk med, da de var på leting etter fyringsved. Sammen med seg hadde han bare en labrador kalt Max. Den firbente vennen bor i nærheten av sommerleiren, og har fulgt ungdommene på turen. Plutselig faller Juan ned i en kløft, og Max hopper umiddelbart etter han.

juan1

Tenåringen ble skadet i ulykken, og måtte anstrenge seg for å holde seg på bena mens han letet etter de andre. Han søkte ly under et tre, og Max forlot ikke hans side. Da natten kom, hadde Juan bare på seg shorts, og han frøs. Da kom Max og varmet han. Max førte han senere til en dam, hvor de kunne drikke. De tilbrakte 44 timer i skogen.

juan2

Til slutt fant en letepatrulje Max og Juan, etter to dager. «I dette området er det lett å rote seg bort», sier den lokale politisjefen. «Det er veldig høyt her, og veldig kaldt. Barnet var heldig som hadde hunden ved sin side.»

juan3

[adsense2]

Juan og familien hans var overbevist om at Max reddet livet hans. Juan ville ta med seg Max hjem etter denne opplevelsen, men han har allerede et hjem med en familie i området av fjellene. Og den modige hunden er nå fast bestemt på å holde et øye med alle turgåere.

juan4

Dette beviser atter en gang at hunder er menneskets beste venn! Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!