Mishandlede valper reddes samme uke – nå er de uadskillelige!

To overgitte valper som aldri før hadde møttes ble fraktet til samme hundehjem i New York, med bare noen dagers mellomrom. Begge valpene var hjemløse, redde og ensomme – men det førte dem sammen. Og siden øyeblikket de to hundene så hverandre inn i øynene har de vært uadskillelige! 

pj1

Den første av hundene, «PJ», ble tatt vare på av Brooklyn Animal Care and Control, som kontakt Rescue Dogs Rock NYC. Dyrehjemmet tok gledelig imot lille PJ og plasserte ham i et fosterhjem.

pj2

Bare noen dager ble en annen valp funnet, Brando, som vandret rundt ensom i gatene i New York Queens. Organisasjonen Queens ACC tok hånd om den utmagrede valpen og hørte med Rescue Dogs Rock NYC om de kunne finne et hjem til Brando.
På den måten kom Brando til samme familiehjem og åpnet hjertet sitt for PJ.

pj3

Å bli overgitt og forlatt ensom ute på New  Yorks gater er ikke en morsom opplevelse, uansett om du er menneske eller valp. Brando og PJ var også litt nervøse når de kom til sin nye familie – men snart de var sammen ble alt bedre.

pj4

Brand og PJ ble beste venner fra det øyeblikket de møttes, og nå kan de ikke være uten hverandre. De gjør alt sammen, og vennskapet vokser seg sterkere hver eneste dag.

pj6

«Selvsagt var de litt nervøse i starten, men de hadde begge vært ensomme. Men så fort de så hverandre slappet de av», forteller Stacey Silver på REscue Dogs Rock NYC til The Dodo og fortsetter:
«De elsker virkelig hverandre og kommer også bra overens med alle andre voksne hunder i fosterhjemmet.»

pj7

[adsense2]

Begge valpene er riktige tulleunger som elsker å henge med familiemedlemmene i fosterhjemmet…

pj8

 

Å slappe av i sofaen etter lange dager med lek og moro er også noe de elsker!

pj9

Men framfor alt elsker Brando og PJ å kose med hverandre!

pj10

Begge valpene fikk en tøff start på livet, men nå når de har hverandre er de ikke redde for noe lenger.

«De har det veldig bra og er glade valper som får et kjærlighetsfylt liv, akkurat som det skal være», sier Stacey Silver.

DEL dette om du ønsker Brando og PJ lykke til videre!

Lik oss på Facebook