Etter årevis med mishandling: endelig har hundene som var fastbundet fått hjelp!

Iført et tungt kjede voktet hun en gård i Able Springs, Texas. Dag ut og dag inn satt hun på samme plass, uten mat eller vann.
Til en dag da en gruppe dyrevenner bestemte seg for å redde henne. Denne historien gikk rett inn i hjertet mitt!

Hunden ble funnet på en gård sammen med 13 andre hunden. Alle var i dårlig form og stod fastlenket uten tilgang til ordentlig mat eller vann. Bare et fåtall av hundene hadde en hundeseng der de kunne beskytte seg mot solen.

De døpte henne til Gwen Stefani, etter hennes mot og styrke. Hennes kropp var så mager at hun knapt kunne stå og man kunne se i øynene hennes at hun hadde gitt opp håpet. Men hun var vennlig mot sine reddere, kanskje forstod hun at lidelsen snart var over.

red1

[adsense2]

Personalet fra SPCA som tok hånd om hundene innså direkte at det var noe spesielt med Gwen. Hennes snille øyne fikk hjertet deres til å smelte. Alle hundene reiste direkte til veterinæren for å bli undersøkt, og man kunne raskt finne ut at Gwen var i dårlig stand. Om hun ikke hadde blitt reddet hadde hun bare hatt noen dager igjen å overleve. Hennes pels var full av lopper og sår. Hun var i desperat behov for en blodoverføring, rent vann og massevis av søvn. Og det fikk hun.

red2

Det tok bare noen dager – så kunne man se hvordan blikket hennes ble forvandlet. Det var som at noe våknet i henne. Gwen kjente håp igjen. For første gangne i livet fikk hun kjærlighet og omsorg. Gwen begynte å vifte lykkelig med halen.

red3

Hun har fremdeles en lang vei å gå, men hun behøver å bli tatt vare på en stund til før hun blir helt frisk. Men når hun blir frisk, kommer hun til å få et fantastisk liv. Gwen er en av rundt 600 dyr som har blitt reddet av SPCA i Texas – bare i juli måned. TAKK alle dere som arbeider med å hjelpe disse utsatte dyrene!

DEL dette om du er enig i at Gwen og de andre hundene fortjener all kjærlighet – og lykke til videre!

Lik oss på Facebook