Familiens katt stjal andeungene. Men bare vent til du ser HVORFOR!

Når de nyklekte andungene plutselig forsvant mistenkte familien med en gang at Della var skyldig. Hun må ha spist dem. Men det irske prate kunne ikke ta mer feil. Della, katten, hadde stjålet dem, men hun hadde ingen interesse av å spise de små ungene. Paret lette på hele gården og fant til slutt en av andungene – i munnene på katten Della. Men ungen var ikke død.

and1

Det viste seg at hun hadde tatt flere unger, og lagt dem sammen med sine egne. Dellas morsinstinkt var så sterk at hun stjal endene for å ta vare på dem selv.

[adsense2]

and2

Men historien slutter ikke der! Della fikk beholde sine ekstraunger og noen uker senere er de fremdeles uadskillelige. Endene er så store at de kan ta vare på seg selv, men følger enda sin «mamma» hvor enn hun går. Så søtt!

Se videoen om den lille familien under og DEL gjerne med vennene dine på Facebook!