Hun ligger helt stille på gulvet og venter på musikken. Men følg med på hunden ved siden av… Wow!

Jeg blir alltid så imponert av dans som er synkronisert til den minste detalj. Det kreves koreografi, smidighet, takt og full forståelse mellom alle parter for at bevegelsene skal være helt perfekte – og når det lykkes er det bare så vakkert å se på.

Men det er ikke bare mellom mennesker at denne opptredenen kan ta form og trollbinde publikum. Det høres kanskje rart ut, men i dette klippet byr Sandra og hunden hennes (!) Lizzy på en pardans som er helt utrolig.

Det er så åpenbart at de har en sterk relasjon til hverandre, og hunden Lizzy er virkelig intelligent og vet akkurat hva hun skal gjøre. Det er så fint at den harde treningen har gitt resultater og jeg synes virkelig at de fortjener å hylles. Så vakkert!

[adsense2]

Snakk om en intelligent hund! Del gjerne videre med vennene dine så de også kan se den vakre pardansen med Sandra og hennes hund Lizzy.Lik oss på Facebook