Ulvehunden skal avlives og tør ikke engang se opp. Men det hun hvisker i øret hans forandrer ALT!

Når noen naboer i Los Angeles først fant Castiel, trodde de at han bare var en vanlig, hjemløs hund som var i dårlig skikk. Han var veldig mager, hadde lus og manglet endel av pelsen sin. De ringte rett til dyrebeskyttelsen for å be om hjelp.

Hva de ikke visste, men snart skulle oppdage, var at Castiel ikke bare var en hund.

Den store, grålige hunden var faktisk en ulvehybrid. Ettersom det innebærer særskilte restriksjoner kunne ikke hundehjemmet ta imot Castiel, som på det tidspunktet ble kalt «New Boy.»

Ulvehunder er ofte vanskelig å ta hånd om, ettersom de kan være veldig uforutsigbare grunnet krysningen mellom ulv og hund. I Castiels tilfelle var avliving det eneste alternative, forklarte dyrehjemmet.

Men heldigvis hørte organisasjonen WOLF Sanctuary av seg og fortalte at de kunne tenke seg å ta hånd om den hjemløse ulvehunden.
Det ble også starten på en fantastisk historie om en hund som ikke bare fant et hjem, men ekte kjærlighet og vennskap.

ulv1

Når Castiel ble funnet vandret han rundt i Los Angeles. Han hadde et bånd rundt halsen, derfor trodde menneskene i området at han hadde eiere. Men hans magre kropp fikk nabolaget til å reagere. De forstod ganske raskt at hunden trengte hjelp.

ulv2

Først ble han ført til et lokalt hundehjem. Der oppdaget de at Castiel var cirka 4 år gammel, og var en ulvehund. Det innebærer at han behøvde å bli plassert på en spesiell plass så snart som mulig. Ellers kunne Castiel bli avlivet.

ulv3

Ettersom det ikke fantes noe sted i hele California var det bare et alternativ igjen: å avlive hunden. Men så hørte Wolf Senctuary av seg og snart ble Castiel tatt med sitt nye hjem i Colorado.

ulv4

Når Castiel kom dit var han så redd at han ikke turte se på de som jobbet der engang. Han satt sammenkrøllet i et hjørne og nektet røre på seg.
Redningsteamet forsøkte med alt, men Castiel viste ingen tegn på at han ville ha noe som helst kontakt med mennesker. Til slutt lykkes man i å få han opp i et badekar, for han trengte et bad.

ulv5

Sakte men sikkert begynte ulvehunden å hente seg inn. På rednings-senteret ble de holdt en konkurranse om å finne navn til ulvehunden, og navnet ble «Castiel.»
Navnet er en referanse til tv-serien Supernatural, der Castiel er en engle som gjenoppstår.

ulv6

Og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor ulvehunden ble døpt til dette. For snart begynte han å forvandle seg. Castiels pels vokste tilbake, infeksjonene forsvant og han gikk stadig opp i vekt.

ulv7

Det er så godt å se hvordan han ser ut idag!
Det var på tide for Castiel å møte de andre vennene på senteret.

ulv8

Ettersom Castiel hadde vært ensom var han veldig sjenert i starten. Han visste ikke helt hvordan han skulle reagere i flokken. Han holdt seg mest for seg selv og nøt naturen.

ulv9

Personalet på WOLF Sanctuary så uansett hele tiden at det nye medlemmet gjorde framsteg. Han ble mer og mer sosial for hver dag som gikk.

ulv10

Etter å ha introdusert han for noen flere kvinnelige ulver, litt som «ulvedating», førte de sammen Castiel med Tenali, som også er en ulvehund.
Hun hadde blitt reddet i delstaten Wisconsin.

ulv11

Den 3 år gamle hunnen er kjent for å være både snill og energisk. Hun var også veldig nysgjerrig på Castiel.

ulv12

[adsense2]

Paret begynte å tilbringe mye tid sammen. Michelle Proulx, sjef ved WOLF Senctuary, forteller:
«Etter ett par dager begynte Castiel innse at hun ikke ville skade han.»

ulv13

Akkurat som med oss mennesker tok det tid – og rett person – for at Castiel kunne åpne hjertet sitt og ha tillit til folk igjen.
Forholdet mellom Tenali hjalp han å legge fra seg sin traumatiske fortid.

ulv14

ulv15

Nå vokser båndet deres sterkere hver dag, og Castiel virker være gladere og friskere enn noen gang! Snakk om solskinnshistorie!
Om du også tror dyr kan forme ekte vennskap, DEL denne med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook