Kvinnen blir angrepet av mann med kniv på gaten. Da gjør den hjemløse hunden noe UTROLIG!

En hjemløs pitbull går rundt på gatene i Baldwin i Georgia, USA. Ingen brukte legge merke til han, til han en dag reddet livet til denne kvinnen. Hunden så nemlig en mann dra fram en kniv mot en kvinne på gaten, og angrep.
Det begynte som et slagsmål mellom mannen og kvinnen, men når mannen plutselig dro fram en kniv ble det om liv eller død. Den hjemløse hunden hoppet på mannen og lykkes i å avbryte angrepet. Som resultat ble pitbullen istedet knivstukket fem ganger av mannen.

pitbull1

Pitbullen reddet kvinnen, men tappet nå mengder med blod og kollapset på gaten. To politibetjenter fant ham senere og kjørte han til et dyresykehus som heldigvis hadde nattåpent. Hunden, som ble døpt til Hero etter hendelsen, ble operert med en gang. Skadene var så store at han var nære på å bli avlivet to ganger.

[adsense2]
«Hans tannkjøtt var helt hvitt, noe som innebar at han hadde mistet for mye blod», sier Carla Welch som driver sykehuset til Inside Edition.

Hero ble overført til dyrebeskyttelsen i Knoxville etter den vellykkede operasjonen og venter nå på å bli adoptert. Vi tviler ikke et sekund på at denne modige pitbullen snart kommer til å få en kjærlighetsfylt familie. Nå hyller vi Hero for hans utrolige handling, som uten tvil viser at hunden er menneskets beste venn. DEL gjerne denne utrolige historien om Hero med vennene dine på Facebook om du er enig!