Rektoren begravde gatehunden levende i skolegården. Da gjør skolens kokk noe fantastisk!

Når jeg leste om hunden Lily første gangen kunne jeg ikke holde tårene tilbake. Ingen dyr behøver å bli behandlet slik! Heldigvis har denne historien en lykkelig slutt.

Lily var en av mange gatehunder i Cape Town, Sør-Afrika. Hun levde på matrester som hun fant langs gaten, ettersom bakbena var lammet og hun hadde mer vanskeligheter enn andre hunder.

li1

En dag fant hun veien til Luhlaza Secondary School for å tigge mat av elevene på skolegården. Hun søkte oppmerksomhet og skolens rektor ble irritert. Rektoren ba to av sine vaktmestere om å «kvitte seg med hunden» og begrave henne. Vaktmesteren gjorde som de ble fortalt og begravde Lily levende bak skolegården.

Heldigvis så kjøkkenpersonalet hva som skjedde gjennom vinduet og kontaktet Mdzanada Animal Clinic, som arbeider med å hjelpe utsatte dyr i Sør-Afrika.

li2

Redningspersonalet kom til plassen og gravde Lily løs igjen. Da hadde hun vært nedgravd i over 20 minutter.

li3

De tok henne med til sykehuset for dyr for å undersøke henne. Endelig var Lily i trygghet!

li4

Det viste seg at lammelsen var grunnet en tidligere skade i ryggraden. Hun gikk gjennom ulike behandlinger for å øke bevegelsen i beina og hjalp henne med å tisse, som hun også hadde problemer med.

[adsense2]

li5

Med tiden ble hun sterkere, og kunne forsiktig stå på bakbeina igjen.

li6

Historien om Lily ble spredt på nettet og snart strømmet det inn med hilsninger og økonomiske bidrag. Snart var hun sterk nok til å flytte inn i ett trygt hjem.

li7

Det ble til slutt journalisten Helen Walne som tok vare på Lily. Helen arbeider for å sterke dyrebeskyttelsen i Sør-Afrika, så hun var virkelig rett person å ta hånd om Lily!

li8

Historien om Lily har faktisk gjort en forskjell og øket viljen blant befolkningen til å gjøre noe mer med gatehundenes situasjon.

li9

Nå lyser Lilys øyne av glede igjen. Og etter massevis av trening kan hun endelig bruke bakbeina.

li10

Det har nå gått flere år siden Lily ble reddet fra hullet utenfor skolen. Begge vaktmesterne har blitt dømt for dyreplageri og rektoren har fått i ordre om å innføre et dyrebeskyttelsesprogram på sin skole for å øke viten om utsatte dyr blant elevene.

li11

Det er fantastisk å se hvor fint Lily har det nå. Hun har inspirert tusenvis av mennesker med sin historie og fått flere til å engasjere seg for dyrene i Sør-Afrika. Den ene vaktmesteren angrer på det han gjorde så mye at han nå har begynt å jobbe for Mdzanada Animal Clinic for å hjelpe andre utsatte dyr!

li12

Så bra det gikk fint med Lily til slutt. DEL gjerne denne rørende historien med vennene dine på Facebook om du er imot dyreplageri!

Lik oss på Facebook