Tigeren Aasha ble reddet fra sirkuset og gjennomgår en UTROLIG forvandling!

Jeg har sagt det mange ganger og jeg sier det igjen: ingen ville dyr hører hjemme på sirkus. Den bengalske tigeren Aasha er enda ett eksempel på et dyr som har hatt det ille på sirkus. Men for Aasha sluttet det vell, takket være en dyre-organisasjon som ga henne nettopp det hun trengte!

Les hennes fantastiske historie under:

Aasha ble reddet fra et sirkus i 2011. Hun hadde levd hele sitt liv i bur sammen med en annen tiger, som hadde vært ekkel mot henne.

Den plagsomme oppveksten hadde gjort at Aasha ikke vokste ordentlig. Til tross for at hun var 9 måneder gammel veide hun som om at hun var 3 måneder. Hennes pels hadde falt av og hun hadde alvorlige infeksjoner i huden.

ash1

Hun ble flytte til In-Sync Exotics, som tar hånd om og rehabiliterer ville kattedyr som har hatt det ille i fangenskap.

«To ganger om dagen gikk jeg inn til Aasha og ga henne medisiner og brukte tid med henne,» sier Vicky Keahey fra In-Sync Exotics til The Dodo.

Vicky var dessuten nødt til å gi Aasha et spesielt medisinsk bad hver dag – og det var ikke den unge tigeren glad i. Vicky måtte jage henne rundt i buret og tvinge henne ned i badet.

Etter 8 uker med behandling begynte pelsen hennes å vokse tilbake. Sakte men sikkert begynte hun å like badingen med Vicky. Når behandlingen var over og Aasha ikke lenger behøvde flere bar, stilte Vicky inn et badekar til henne som hun kunne plaske i.

ash2

Med tiden vokste Aasha og ble større og friskere. Nå var hun så sterk at Vicky ikke lenger kunne sitte med henne i buret, men måtte leke med henne utenfra istedet.
Etter 8 måneder så Aasha ut som en ordentlig tiger, og det var på tide å se hvordan hun reagerte på møte med andre tigere.
Personalet bestemte seg for å presentere henne for Smuggler, en hann som kunne behøve litt selskap. De plasserte dem ved siden av hverandre så de kunne hilse gjennom buret. Smuggler ble forelsket med en gang.

ash3

Til tross for at han var tre ganger så stor som Aasha kunne personalet se at de kom bra overens, så de plasserte dem sammen. Aasha hadde aldri vært lykkeligere!
Etter noen fantastiske stevnemøter var de klare til å flytte sammen permanent.

ash4

[adsense2]

Det har nå gått fire år siden Aasha og Smuggler ble ett par – og de er fortsatt uadskillelige. Aasha er idag en voksen, frisk og leken tiger. Og hun elsker å bade!

ash5

Aasha kommer aldri til å kunne bli sluppet ut i det frie ettersom hun er oppvokst i fangenskap. Men hun har et bra liv. Og hun kommer aldri mer å bli behandlet som hun ble på sirkuset!
INGEN ville dyr hører hjemme på sirkus, DEL dette om du er enig! Se en søt video av Aasha under!