Han har ikke sett eieren på en uke. Da bryter sykepleieren reglene og gjenforener bestevennene.

Det sies at hunden er menneskets beste venn, og om man har eller har hatt hund, så kan man ikke gjøre annet enn å si seg enig i det.

Hunder er fantastiske dyr. De føler på seg hvordan du har det, de vet hva du gjør, og de er der for deg i gode og dårlige stunder. Når man kommer hjem fra jobben eller etter å ha vært borte en stund, så ønsker hunder deg velkommen hjem på en herlig måte.

[adsense2]

I denne videoen får vi være vitne til når en tjenestehund ikke har fått treffe eieren sin på over en uke fordi han har vært innlagt på sykehus. Sykepleierne bestemte seg for å bryte reglene og la hunden få komme på besøk.

Hundens reaksjon når han får se eieren sin vil gjøre deg varm om hjertet.

Så mye kjærlighet det er i denne videoen! Bare se selvLik oss på Facebook