Hvalen nærmer seg båten deres og titter opp av vannet. Da innser dykkeren hva hvalen forsøker å si!

Hvaler er noen av verdens mest fantastiske dyr. Helt siden menneskets begynnelse har vi vært fascinert av disse enorme hvalene. Og det er ikke så rart – å se en hval stikke opp av overflaten er blant noe av det mest fantastiske man kan oppleve.

Når det kommer til hvalelskere blir det nok vanskelig å finne noen som er mer interessert i dem en James Moskito. James er en dykker og frivillig som dyreaktivst. En dag under en dykketur møtte gruppen hans en hval ved Californias kyst som hadde satt seg fast i et enormt garn, og garnet satt fast i et 1,3 tonn tungt anker. Det så ikke lyst ut for hvalen, men James og hans team bestemte seg for å gjøre alt de kunne.

«En del av nettet hadde skjært seg flere centimeter inn i hvalspekket. Jeg la min hånd ved hvalen og sa, «Okei, dette kommer til å gjøre vondt.» Hvalen var så samarbeidsvillig, den åpnet munnen slik at vi kunne løsne tauet litt etter litt.»

[adsense2]

Etter fem lange timer var hvalen endelig fri fra nettet, og da skjedde det noe fantastisk. Hvalen svømte ned til havets dyp, og dukket deretter opp igjen under James. Den svømte deretter opp framfor James og puffet inntil han, som om den ventet på å bli klappet.

Se klippet under for å høre resten av historien og DEL gjerne med dine venner! WOW!Lik oss på Facebook