Hun hører noen gråte fra et gammelt avløpsrør. Hva hun finner SJOKKERER…

Det skjer så mye fint i verden – og det finnes så mange helter der ute. På nyhetene hører vi kanskje om det mest triste og tragiske, men vi må ikke glemme at det skjer gode gjerninger hver dag også.

Dette er en slik historie. Den er kanskje ikke nyhetsverdig nok til å fortelles på nyhetene, men den er ikke mindre viktig fordet. Det hele begynte med en fem uker gammel valp som på noen måte klarte å havne i et avløpsrør under jorda. Hun skrek fortvilt etter hjelp og beboer i området rundt hørte henne. Resten kan du lese under. Teksten og bildene er publisert på forumet «Imgur» av brukeren Rsinul777.

Dette skriver personen på Imgur:

«Jeg tok min andre hund ut for å tisse rundt tretiden på natten, og hørte en valp som gråt fra hva som hørtes ut som en leilighet i nærheten. Når jeg gikk nærmere lyden oppdaget jeg en avløpsbrønn i gresset og det kom et hjerteskjærende skrik derfra.»

av1

«Jeg ringte 911 (det er en mindre by i Georgi, og dyrebeskyttelsen var stengt) og de sendte ut tre politi som skulle komme å hjelpe hunden ut. Den var ikke særlig stor.
I cirka 30 minutter forsøkte de å få henne ut, og deres uniformer ble våte og skitne i gresset. Valpen hadde gått rundt 50 meter bort til slutten av brønnen, der den tydeligvis tok slutt.»

av2

[adsense2]

 

«Den eneste ideen vi hadde, bortsett fra å forsøke å grave ut hele røre, var å fylle en bøtte med vann, stappe den lengste hånden vi hadde i slutten av røret for å stoppe valpen, og deretter sakte helle vannet lenger opp for å skylde henne mot hånden. Det fungerte med en gang. Politiet fikk tak i henne og løftet henne ut.»

av3

«Når hun var ute sjekket politiet raskt etter om hun var i god stund, og lurte på om jeg kunne ta vare på henne i noen dager for å se om eieren kanskje dukket opp. Vi byttet info og de sa at de skulle følge opp det hele. Nå har jeg en valp, og trenger ikke høre noe mer gråt fra avløpsrøret!»

av4

«Jeg tok henne med til veterinæren neste morgen for en sjekk, noe de gjorde gratis. De sa hun var frisk, og rundt 5 uker gammel. Jeg har forsøkt å gjøre alt jeg kan for å finne eieren, men det finnes ingen, og ingen lykke enn så lenge. Så jeg har bestemt meg for å ta vare på henne. Hun ble født nesten samme dag som min mormor døde, så jeg døpte henne Grace, som er mitt mormors etternavn. Hun er fantastisk og jeg er så glad for å ha henne i familien!»

av5

«Politiet kunne like gjerne ha gitt opp og sagt at vi skulle vente til neste morgen, men det gjorde dem ikke. De hjalp ettersom de ville, ikke fordi de var nødt. Med tanke på alt negativt som rapporteres i nyhetene idag, håper jeg at denne historien kan vise at det fremdeles finnes gode mennesker, selv om det ikke vises på nyhetene.»

av6

Så fantastisk at de reddet hunden og så fantastisk å vite at det fortsatt fine gode mennesker der ute. DEL denne historien med vennene dine på Facebook!