Hundene får panikk når kanoen glir ut i strømmen. Se hvem som redder dem. UTROLIG!

To hunder roper etter hjelp etter at de sitter fast i en kano, i midten av en flo. I følge personen som har lagt ut filmklippet har de selv hoppet i når de så at kanoen var på vei ut fra stranden. Men de angrer seg når de merker hvor stor strøm vannet har, og hvor raskt de raser ivei fra sine eiere på stranden. Hundene skriker av panikk etter hjelp. Og hjelper kommer – fra en annen hund.

[adsense2]

 

Utrolig nok hopper en labrador i vannet og svømmer bort for å hente dem! Han svømmer mot strømmen og når han er nærme nok dytter en av hundene tauet over kanten slik at labradoren Robbie kan ta tak i den. Labradoren drar så kanoen til vannet, og alle tre hunder klarer seg uskadde. UTROLIG!

Ta en titt på videoen selv og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook