Han forteller fuglen at det den skal gå inn i buret. Reaksjonen til fuglen? HYSTERISK!

Denne pratsomme lille fuglen i videoen heter Pebbles. Du er advart: hun banner som en sjømann og har endel frekke ting å si! I følge eierne hennes på Seskatoon Paroot Rescue i Canada, hadde hun levd i rundt 10 forskjellige hjem over de seneste 20 årene før de tok henne til seg. En eller annen plass på veien lærte hun seg å banne – og resten er historie. 

Pebbles har vært ute av buret hele dagen og vil ikke at det skal ende. Hun blir spurt om hun kan gå tilbake til buret, men da får hun helt fnatt og begynner å slenge rundt seg med stygge ord! Den lille fuglen oppfører seg som den rene divaen!

[adsense2]

Ta en titt på reaksjonen i videoen under og DEL gjerne denne morsomme videoen med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook