Babyelefanten legger merke til folkene som ser han på safari. Men sekunder senere? De hadde ikke forventet DETTE!

Denne gruppen på safari stoppet opp for å la en familie elefanter passere. Den største, moren, leder flokken og bak halen hennes følger de to mindre elefantene. Den minste av gjengen var bare en liten baby, og da gruppen beundret den lille snudde han seg mot dem og ser rett på dem. Det var en perfekt mulighet for å til å ta ett bilde, men plutselig slipper den lille et stort nys! Kraften i nyset gjør at hele kroppen hans rister og han gir fra seg en liten trompet-lignende lyd som er utrolig søtt!

Reaksjonen til nyset var nesten like søtt som nyset selv. Lyden fikk alle til å le og knise, men det skremte den lille babyen! Han løp etter mor og gjemte seg bak henne. Du må både se og høre denne lille elefantens nys – så nydelig!

[adsense2]

Ta en titt på videoen under og DEL gjerne med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook