Kjæresten gir han et dilemma: Meg eller hunden. Svaret? Genialt!

Det er vanskelig å tro på, men det finnes faktisk mennesker her i verden som ikke elsker dyr. En slik person er denne mannens kjæreste.

Da de bestemte seg for å flytte sammen, kom hun med et ultimatum – «enten så forsvinner hunden, eller så forsvinner jeg.»

Valget var ikke enkelt for mannen, og etter å ha tenkt lenge på alternativene, tok han steget og la ut en annonse på den amerikanske nettsiden Craigslist, som ligner på Finn.no.

Men annonsen var ikke helt som kjæresten hadde forventet…

 

Slik så annonsen som mannen la ut på Craigslist ut (oversettelse under bildet):

craigslist

[adsense2]

«Kjæresten min liker ikke beagle mollyen min. Så jeg er nødt til å gi henne et nytt hjem. Hun er en renrase fra et velstående hjem, og jeg har hatt henne i 4 år. Hun liker å leke, men er ikke helt trent. Hun har langt hår, så det er litt mye vedlikehold, spesielt med neglene, men hun elsker å få manikyr. Hun er våken hele natten, og sover mens jeg er på jobb. Hun spiser bare den beste og dyreste maten. Hun vil ALDRI si hei når du kommer hjem etter en lang dag eller gi deg litt kos når du føler deg nede. Hun biter ikke, men kan være slem som bare det!
Så… Er noen interessert i min 30 år gamle, egoistiske, onde og gullgravende kjæreste? Kom å få henne! Jeg og hunden min vil gi henne et nytt hjem så fort som mulig!»

For et genialt svar! Del gjerne denne med vennene dine om du også måtte le litt!