Hunden hadde ganespalte og skulle avlives. Han blir reddet av veterinæren som hjalp ham når han ble født!

Reddit-brukeren Kaffekalle arbeider som veterinær og hjelper daglig syke og skadede dyr å komme på føttene igjen. Men en liten pasient kom til å endre livet hennes. 

På hennes 30-årsdag var ett keisersnitt planlagt for en brun labrador. Hun fikk 9 søte valper, men en av dem hadde tapt i det genetiske lotteriet – han hadde ganespalte.

skår1
skår2

Denne genetiske defekten innebærer at ganen ikke utvikles helt, og derfor blir det da et åpent hull mot nesen. Dette gjør at valpen ikke kan amme som den skal, samtidig som risikoen for infeksjoner er store. De dør ofte av sult etter noen uker.

skår3

Eieren tok derfor den tøffe beslutningen om å avlive han.

skår4

Det var da veterinæren bestemte seg for å redde livet hans.

skår5

Eierne gikk med på å overgi valpen til Kaffekalle, og det var begynnelsen på en lang og vanskelig reise.
Veterinæren i henne sa at valpen trolig nok ikke kom til å overleve lengre enn to uker, men hun var klar for å gjøre alt hun kunne for å gi han en sjanse.

skår6

Hennes yrke gjorde det også mulig å ta med seg valpen til jobben, og det var viktig. Kaffekalle var nødt til å mate han hver til annenhver time. Ellers hadde han sultet ihjel.

skår7

Snart hadde den lille valpen blitt alles favoritt, både blant personalet og pasienter.

skår8

Til tross for at ingen hadde regnet med at han skulle overleve mer enn ett par uker, kjempet han videre. På bildet under er han fem uker gammel, og har også fått ett navn – Bronson.

skår9

Han var fortsatt nødt til å bli matet gjennom en tube, men han viste virkelig alle at han var en super valp!

skår10

[adsense2]

Kaffekalle og Bronson ble uadskillelige, men etter som han vokste, vokste også hans nysgjerrighet. Bronson satt ofte fast ting i ganen. Dette kunne raskt bli veldig farlig.

skår11

Hun var nødt til å holde ting borte fra Bronsons sin munn, noe som inkluderte leketøy og godteri. Det var ett tøft liv for en leken valp, men heldigvis hadde han fingrene hennes å suge på – det var hans trygghet.

skår12

Bronson begynte å bli stor. Ting fortsatte å sette seg fast i hullet selv om mamma alltid holdt han under oppsyn. Valper er tross alt valper.

skår13

Til tross for mange motganger i livet, var Bronson en glad gutt som elsket å leke i vannet. Men hans gane gjorde at han satte kjepper i hjulet…

skår14

På sin fødselsdag, og morens 31 årsdag, ble Bronson rullet inn til sin siste operasjon. Om han klarte seg gjennom den, kom den til å forandre livet hans.
Operasjonen var vanskelig, men ble en suksess – de hadde lykkes i å sy sammen Bronson sin gane. Nå har han hentet seg helt inn igjen og nyter et normalt hundeliv med sine søsken, godteri og leketøy.

At veterinæren som hjalp han til livet, ble samme person som reddet hans liv var det ingen som hadde trodd. Men både Kaffekalle og Bronson beviste hvor feil de hadde.
Vi er SÅ glade for at Kaffekalle valgte å gi han en sjanse i livet. DEL gjerne denne gripende fortellingen med dine venner om du er enig! 

Lik oss på Facebook