Hunden havner midt i en fontene. Se når vannstrålene skrur seg på! HERLIG!

Finnes det noe bedre enn å avkjøle seg med kaldt varm en varm og solfylt sommerdag? Nei, ihvertfall ikke om du spør denne hunden.

Hunden var ute på tur med eieren i New York en dag da det plutselig, rett foran snuten hans, dukket opp en enorm vannfontene som sprutet massevis av vann rett opp i luften.

 

[adsense2]
Da finnes det ikke mye annet å gjør enn å kaste seg inn i det og nyte – og hundens åpenbare forkjærlighet til vann dro raskt til seg en gjeng med tilskuere som gjerne ville vitne det herlige øyeblikket. Hele det fantastiske spetaklet finnes på film og i klippet ser man hvor mye hunden nyter det der han flyr omkring med høye hopp for å fange vannstrålene. Bare se selv i videoen under og DEL gjerne denne herlige hundevideoen med vennene dine på Facebook! Lik oss på Facebook