Hver morgen roper hun på vennen sin fra kjøkkenet. Se hvem som stikker hodet inn gjennom vinduet! WOW!

Phyllis’ liv tok en trist vending. Hun hadde giftet seg med en mann som ikke behandlet henne bra, så de skiltes, og så begynte hun å drikke.

Hun ble hjemløs, og mot slutten begynte ting å bli så ille at Phyllis endte opp i fengsel. Så tok livet enda en vending – takket være et nytt vennskap med en hest som het Shag-Ra.

Da Phyllis var i fengsel, fikk hun permisjon og tillatelse til å besøke en gård. Der møtte hun en tre år gammel arabisk hingst som het Charlige Brown. Hesten hadde blitt misbrukt av sine tidligere eiere, og da Phyllis så han, skjedde det noe.

«Jeg gikk inn i stallen, og der var det en tynn liten hest med de største, tristeste øynene jeg noen gang har sett,» sa hun.

 

hest d1

Hun forelsket seg i Charlie Brown, og bestemte seg for å kjøpe ham da hun kom ut av fengsel.

Og det gjorde hun. Med en gang Phyllis slapp ut, tok hun de 300 dollarene hun tjente i fengsel, og kjøpte drømmehesten sin. Hun ga ham også et nytt navn; Shag-Ra.

 

hest d2

Phyllis dedikerte så livet sitt til å pleie Shag-Ra. De to formet et spesielt bånd, og Phyllis var med han hver dag.

Phyllis la ikke en gang merke til det selv, men plutselig hadde hun sluttet å drikke alkohol. All innsatsen hun hadde lagt i omsorgen til Shag-Ra, gjorde henne så glad at hun ikke trengte å drikke lengre. Og Shag-Ra ble også sterkere og sunnere.

De reddet hverandre.

 

hest d3

[adsense2]

Sammen skapte de et spesielt vennskap. Shag-Ra var ikke sånn som andre hester. Han var nesten som et menneske noen ganger. Uansett om han ikke kunne være innendørs, elsket han å se gjennom kjøkkenvinduet til Phyllis. Han svarte til og med på telefonen da den ringte!

hest d4

Det har nå gått mange år siden Phyllis møtte Shag-Ra, og livene deres forandret seg. Men historien deres varmer fortsatt hjertet mitt.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne søte historien med vennene dine! 

 

Lik oss på Facebook