Monsteret tvang henne til å sloss mot sin søster. Se ansiktet hennes når hun opplever kjærlighet igjen!

Forslått og med mange blåmerker fra ett forferdelig liv som kamphund. 

Trinitys liv var virkelig en forferdelig historie, før hjelperne på Best Friends Animal Society reddet henne fra de som plagde henne. De forslåtte jenta hadde store arr og infeksjon i sår på beina, mens henne utrolige livsglede kunne ikke eierne banke ut av henne. Trinity fikk heldigvis en ny sjanse i livet og selv om det kan virke umulig å stole på mennesker igjen etter alle forferdelighetene hun ble utsatt for, viste denne modige og fine hunden at det er mulig å elske igjen. Nå elsker Trinity å bli kost med, nusset og leke med mennesker.

Siden starten av 1984 har Best Friends Animal Society gjort store framsteg når det gjelder dyrebeskyttelse i USA. Organisasjonen har blant annet vært med på minske antallet dyr som avlives fra 17 millioner til ca 4 millioner.

I en sjokkerende, men gripende video, får vi se Trinitys utrolige forvandling, både fysisk og mentalt. Det er fantastisk å se hva tålmodighet, en hel del kjærlighet og rehabilitering kan gjøre for en mishandlet hund!

[adsense2]

OBS! Trinity var i ganske dårlig stand når hun ble reddet, og en del av disse bildene kan være vanskelige å se… Men i slutten får man se henne idag, og jeg blir så glad! 

Del gjerne denne rørende historien med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook