Mannen tar med seg den hjemløse hunden hjem. Etter noen få dager kan han ikke TRO sine egne øyne!

Det er få hunderaser som er som pitbullen. Noen elsker dem, andre hater dem, og noen er redde for dem. Ofte har folk feil oppfatning av denne rasen og det er derfor fint å høre gode historier om rasen. 

En dag i New York gikk Jon på tur med sin egen hund da han så en liten valp av pitbull rase komme løpende mot dem i Brooklyn. Jon var først nervøs på om hunden kom til å angripe, men alle tre kom godt overens med en gang.

smil1

Siden ingen i nabolaget visste hvem som eide den hjemløse hunden, tok Jon han med seg hjem. Han kalte hunden Brinks og begynte å søke etter eierne. Etter en måned uten å finne eieren til Brinks bestemte han seg for å ta vare på hunden permanent. Brinks ble et nytt familiemedlem. Jon la raskt merke til noe unikt med den lille hunden: den kunne smile, som ett menneske!

smil2

Hans søte hunderase har også blitt litt av en kjendis. Han og Jon har rundt 21,000 fans på Instagram.

smil3

[adsense2]

Brink sitt gode humør er smittsomt. «Den morsommeste delen med Brink er at han smiler som ett menneske hele tiden. Når han får godsaker, når du hilser på han om morgenen – til og med i søvne. Han smiler når han ser bilder, når han er i solen eller når han sitter foran peisen. Han virker alltid å være i godt humør.»

smil4

Det virker som Brink koser seg med sin nye familie, nå tolv år etter de først møttes. Brinks er nå derfor en ganske så gammel hund, men til og med ikke besøk til veterinæren for å rutinesjekker kan gjøre noe med det smittsomme, gode smilet hans!

smil5

Det er så herlig å se hvordan glede kan finnes i både mennesker og dyr. Det er rett og slutt umulig å ikke smile selv av denne hundens herlige smil! Siden Brinks ble en del av familien til Jon har han smilt – og av god grunn da han er en del av en trygg, kjærlighetsfylt familie!

Er han ikke søt? DEL gjerne denne smilende hunden med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook