Hver dag går katten til stasjonen. Når du ser hvorfor? Dette har vi ALDRI sett før!

Den bortkomne og hjemløse katten Felix fra den britiske byen Yorkshire vandret lenge for å finne seg et hjem. Nå har han endelig funnet ett – en jernbanestasjon! Etter at hun gikk hver eneste dag og trasket rundt i jernbanestasjonen Huddlersfield, ble de ansatte og passasjerene helt forelsket i katten.

felix1

I mellomtiden har Felix en hjemmekoselig innredning på stasjonens kontorer, samt sin egen lille katteluke slik at han kan komme seg inn. Han kan gjøre det han liker mest: jakte etter mus og bli klappet av passasjerer.

felix2

Katten har befunnet seg på stasjonen i 5 år nå, og hun er kommet for å bli. Hun er såpass populær at hun har sin egen Facebook-side med 75 000 fans og hennes lojale følgere vokser daglig. Katten blir overøst med fanbrev og goder.

felix3

«Kjendistilværelsen har heldigvis ikke gått til hodet hennes,» sier en av de ansatte. «Som de fleste andre katter tror hun at alt dreier seg om seg selv. Men hun får mer og mer oppmerksomhet og godtbiter, noe hun er veldig glad for».

[adsense2]

felix4

Etter hennes års lojale tjeneste for stasjonen har hun også fått en forfremmelse: Hun er sjef over å holde kontroll på skadedyr – selvfølgelig med stilfull uniform og navnelapp!

felix5

Felix, stasjonens katt – en hjertevarmende historie!
DEL gjerne med vennene dine på Facebook!