Han tar tak i munnen til skilpadden og blåser inn i den. Det som skjer da er rørende!

I et realityprogram er unge menn nødt til å reise til en øde øy og overleve for seg selv ved hjelp av fiske, jakt og ved å bygge sine egne hus slik at de får ly om natten. Men da de en kveld tar en titt i garnet sitt ser de hva de har fanget.

En stakkars skilpadde er hva de finner i fiskegarnet og den er bevisstløs. Den må reddes med «munn til munn»-metoden. Heldigvis overlever den og kan krabbe tilbake inn i vannet. Det er utrolig vakkert å se hvordan disse ellers så tøffe guttene gjør alt de kan for å redde den stakkars, hjelpeløse skilpadden.

[adsense2]

Forhåpentligvis klarer den seg fint videre etter den kommer ut i vannet, og unngår å svømme inn i flere fiskegarn. Ta en titt på den utrolige videoen under og DEL den gjerne med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook