De fikk hunden til å brekke seg. Men det som kom opp, SJOKKERTE veterinæren!

Midt på natten ble aktivister fra organisasjonen Hope for Paws oppringt. En bortkommen pitbull hadde født i en hage. Med hjelp av naboene fikk de roet hunden. Vanligvis ville den sjenerte tispen rømme fra menneskene, men da den ble omringet, ble den plutselig veldig rolig.

 

pitbull1

Forsiktig fikk de hentet valpene. Av fem valper, var dessverre bare fire i live.

pitbull2

Etter redningen ble Lexus, som hundemoren har blitt kalt, og hennes fire overlevende valper sendt til veterinæren. Etter et bad, fikk Lexus et trist blikk. Hun begynte å sutre og la labben sin i fanget til redningsmannen.

pitbull3

Et røntgenbilde viste at hun hadde satt fast en kork i magen. De farlige fremmedlegemene kunne forårsake en mageblødning, mente Lexus’ veterinær. Hun fikk en infusjon for å kaste opp fremmedlegemet, siden en operasjon ville vært for farlig.

pitbull4

Stoffet viste en umiddelbar effekt, og med stor innsats fikk Lexus tømt magen.

pitbull5

[adsense2]

Heldigvis kom korken ut! Heldigvis ble gjerningsmannen funnet, og Lexus ble ikke skadet.

pitbull6

Lexus og valpene er nå brakt til en kennel, hvor de kan komme seg, og vente på en familie. Valpene gikk fra å være redde, til å bli skikkelig fine og glade hunder.

pitbull7

I videoen nedenfor kan du se hele redningen. Gjerne del denne med vennene dine om du også synes det var bra at Lexus og valpene ble reddet!Lik oss på Facebook