Ingen ville ha den døve hunden… Men følg med hva den lille jenta gjør med hendene sine!

Julia og Walter har et spesielt forhold. Jenta og hunden hennes ble begge født døve, og da de fant hverandre ble livene deres forandret – uten at de måtte endre hvem de var.

Walters eiere fant ut at han var døv da han var en liten valp. Det var for mye for dem å håndtere, så de leverte han og søskene hans, som også hadde hørselsproblemer, til Pasadena Humane Society & SPCA. Da var Walter bare seks uker gammel.

Ikke lenge etter, kom lille Julia og moren hennes til Humane Society, hvor Julia med en gang så en bestevenn i Walter. Julias mor så også forbindelsen umiddelbart, og ble overrasket over å se hvor like de var.

«Da jeg holdt Julia da hun var liten, kunne hun ikke høre stemmen min helt, så hun brukte å lukte på nakken min i stedet – og da jeg holdt Walter for første gang, gjorde han nesten akkurat det samme,» sa Julias mor. «Jeg husker at jeg så på han, og at han var ment for å være med oss. De er like.»

Nå gjør de to vennene alt sammen, og Julia har til og med lært Walter tegnspråk. Den intelligente valpen skjønner allerede kommandoene for «sitt», «vann», og «mat».

Jeg synes båndet mellom disse to er mer enn søtt. Det er så spesielt og helt rørende å se!

Julia oppsummerer det hele perfekt i videoen nedenfor, «Jeg elsker Walter. Walter er min beste venn.»

[adsense2]

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne vidunderlige historien med vennene dine!Lik oss på Facebook