Mannen klapper hunden sin. Men når han legger merke til DETTE, fryser blodet hans til is

Bella, en brun labrador, og Robert Kugler, sjøforsvarets veteran fra Nebraska i USA, er uatskillelige venner. Robert har hatt Bella siden hun var en valp, og nå er hun 9 år gammel. Da Robert la merke til noe uvanlig på Bellas venstre forben i mai 2015, dro han til veterinæren, og fikk et sjokk: Bella hadde beinkreft.

bella1

Legene hadde lite håp. De ga han to alternativer: enten måtte Robert avlive hunden umiddelbart, eller så måtte benet amputeres så fort som mulig. Robert valgte amputasjon, og da Bella våknet fra bedøvelsen, var hun blitt en trebent hund. Men til Roberts redsel, hadde kreften spredt seg til lungene hennes. Veterinæren fortalte han at hun ikke var langt unna forventet levealder, og at hun hadde mellom tre og seks måneder igjen.

Robert tok en beslutning, pakket sekken og bestemte seg for å ta en lang tur. Han og Bella dro på en reise gjennom USA, slik at de kunne nyte den siste tiden så mye som mulig. «Jeg ville ikke komme hjem en dag og finne henne død», forklarer Robert.

bella2

Sammen har de allerede vært i Chicago, Key West, Nashville og Savannah – og er fortsatt på tur. I 14 måneder har har de vært på tur, og Bella storkoser seg. Hun nyter eventyret med eieren sin til det fulle, og hun bader i alle vann de passerer på veien.

bella3

Det erfarne teamet har bodd i Roberts campingvogn, eller vært på couchsurfing hos venner og bekjente. Det finnes mange muligheter. Robert har dokumentert bilturen sin på sosiale media, og mange folk følger eventyret deres, tilbyr dem soveplasser, og oppmuntrer dem til å ikke gi opp!

[adsense2]

bella4

Robert har de siste årene allerede måttet takle at hans bror og søster har gått bort, og ser på bilturen som en helbredende reise for dem: «Hvis man kan se hvordan livet skal ta slutt, og man kan gjøre de tingene man har drømt om, endres synet på livet. Jeg føler at å reise med hunden min er det jeg trenger i livet mitt akkurat nå.» For tiden er de to turtelduene i Florida, og er på vei til nasjonalparken Yellowstone og Yosemite.

 

bella5

Og Bella? «Hun har det egentlig ganske bra», sier Robert. Selv om Bella er syk, så tilbringer hun den siste tiden sin sammen med sin beste venn. Kan man be om en mer vakker avslutning på livet?

Del denne med vennene dine om du ønsker Robert og Bella lykke til!

Lik oss på Facebook