Han lar en hjemløs puddel komme inn i bilen sin. Følg med på pelsen hans… UTROLIG!

Hope for Paws er definitivt en av de mest fantastiske redningsorganisasjonene i verden. Vi er virkelig takknemlige for de som hjelper alle dyrene i nød. I videoen nedenfor får vi se en av deres siste redninger, og du kommer til å kjempe med å holde tårene tilbake når du ser hvordan de redder denne puddelen fra gatene i Los Angeles.

[adsense2]

Denne stakkars hunden var i veldig dårlig form da de fant henne. De kunne ikke se om det var en gutt eller jente da de fant henne. Puddelen var redd for det uventede besøket, og begynte å knurre hver gang de prøvde å nærme seg henne, men til slutt lyktes de med å få henne med seg. Dolly, som hun har blitt kalt, har nå fått et helt nytt liv!

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne fantastiske historien med vennene dine på Facebook!