Alle var på ulovlig revejakt. Så dukket denne dyrevennen opp og gjorde dette! Så modig!

Revejakt er en forferdelig og blodig tradisjon som bare eksisterer som underholdning for jegerne. Det har vært forbud mot praksisen i England og Wales i 11 år, men å jakte på rever med hunder er fortsatt lovlig i Nord-Irland og Irland. Men selv i Wales og England forbyr ikke loven å jage frem et uidentifisert pattedyr fra skjulet sitt, og det forbyr ikke bruken av hunder til å følge en kunstig lukt. Disse smutthullene gjør at forbudet fortsatt ikke er håndhevet, i en ganske stor grad. I Norge er det faktisk lov til å jakte rev, så lenge man har tillatelse fra grunneieren av området.

Ingen vet hvor mange rever som fortsatt blir drept av denne fæle tradisjonen, men det er mange. Denne videoen gir meg dog håp for oss. Denne britiske dyrevennen tar saken i egne hender og løper for å redde reven, rett før den ville ha blitt revet i fillebiter av hundene. Hun fortjener virkelig å bli hedret for motet sitt, og jeg håper reven fikk komme seg langt unna hundene og jegerne.

[adsense2]

Denne kvinnen kunne klarte ikke tanken på at en uskyldig rev skulle bli drept bare fordi det er en sport, og bestemte seg for å løpe rett inn i en gruppe med hunder for å redde reven fra en fæl død.

Hun kjefter på hundene for at de skal forsvinne, og kaster seg selv mellom dem og reven for å redde det hjelpeløse dyret. Kvinnen er virkelig en ekte dyrevenn, som fortjener all ære i verden for hennes fantastiske mot.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med alle dyrevennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook