De stormet inn i hagen for å hjelpe den døende hunden. Så skjedde det noe uventet!

Disse bildene går virkelig under huden: En tispe med alvorlige skader i en hage i India. Det virket som om hun hadde vært forlatt lenge, og manglet krefter. Det så dårlig ut for henne, og hun lå der helt stille. På hodet hadde hun et åpent sår. Hvor dette kom fra, og hva som skjedde, er uklart.

skadet hund1

Heldigvis kom frivillige fra organisasjonen Animal Aid Unlimitet i India for å hjelpe umiddelbart. Da de nærmet seg henne, viste hun lite følelser.

skadet hund2

Uten noe motstand, klarte de å ta henne med seg til en veterinær for behandling. Da de kom til veterinæren, forsto de hvor ille skadene var. Hun blødde fortsatt fra hodet, og veterinærene fant raskt fram medisiner, og prøvde å stoppe blodet. De døpte henne «Happy».

skadet hund3

Det tok en stund før Happy gradvis kom seg på bena igjen. Veterinærene og de frivillige fra Animal Aid Unlimitiet fryktet først at hun hadde lidd en permanent hjerneskade og at hun kanskje ikke ville over leve, siden hun ikke begynte å bli bedre.

skadet hund4

Først etter en uke, gikk det plutselig oppover. Happy kom sakte tilbake på føttene. Det virker som om det skjedde noe som ga henne nye krefter, fordi gradvis begynte tilstanden hennes å bedre seg dramatisk.

skadet hund5

[adsense2]

Så, som om ingenting hadde skjedd, ble Happy frisk. Hun lekte med de andre hundene som var hos organisasjonen, og fikk tilbake styrken sin.

skadet hund6

Det er så fantastisk at de frivillige fra dyreorganisasjonen har så mye engasjement og tolmodighet, og beskytter dyr fra en unødvendig død. Uten dem, ville kanskje ikke Happy overlevd.

skadet hund7

Det er rørende hvor mye kjærlighet de frivillige har til dyrene. Nå har Happy fått en ny sjanse i livet. Nedenfor kan du se en video om historien til Happy.

Gjerne del denne med vennene dine om du også synes de gjorde en god jobb!