Foreldrene får ikke babyen til å slutte å gråte. Men det hunden gjør sekunder senere? WOW!

Ingenting er så søtt som en nyfødt baby. De er bare så dyrebart og uskyldig med de små hendene og føttene, man kan ikke annet enn å forelske seg i dem.

Så nusselige som babyer er, hender det også at noen hunder der ute konkurrerer med deres søthet. Denne søte, engleaktige hvite maltesen er en av dem. Når hunden hørte at den lille babyen gråt i sengen, gikk han bort dit og satt seg ved siden av babyen. Hver gang babyen skrek, prøvde maltesen sitt beste på å trøste den ved å lene hodet sitt bakover og ule mot taket. Teknikken så ut til å virke, for babyen sluttet å gråte da hunden ulte. Denne hunden er helt utrolig!

Mens det er usikkert hva hunden egentlig gjorde, er det flere muligheter. Kanskje han hadde medlidenhet for babyen, eller bare ville vise litt ekstra kjærlighet og oppmerksomhet. Det ser til og med ut som at hunden prøvde å overdøve den nyfødte, siden han fokuserte på å ule mens babyen skrek. Uansett, paret er bare helt nusselige sammen, og hvem liker ikke babyer og valper?

[adsense2]

Moren så på det bedårende samspillet hele tiden. Det virker som om foreldrene allerede har sikret seg om at babyen og hunden kommer godt overens. Alle kjæledyr som bor med et lite barn er nødt til å være komfortable rundt dem. I dette tilfellet, ser det ut som at disse to kommer til å vokse godt sammen. De har allerede blitt venner og nære hverandre. Snart vil de bli bestevenner, om de ikke er det allerede.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne søte artikkelen med vennene dine!