Tigermoren føder barnet sitt – vent til du ser hva sykepleieren finner under bena hennes!

Å vitne en dyrefødsel er et privilegium, som få av oss noen sinne får oppleve, men å se en som fanges på video, er også veldig spennende.

Om du bor nær skogen, er det sikkert vanlig å se rådyr, hjort eller elg, og om du er heldig får du et glimt av barna deres når de har kommet til verden. Veldig få mennesker får dog oppleve en tigerfødsel, så vi er glade for at sykepleierne på Australian Zoo tok frem kameraet for dette øyeblikket.

Tigermoren tar imot sønnen sin til verden, men de første to minuttene i livet, puster han ikke, hvilket er urovekkende. Moren slikker på han helt til han begynner å puste, og sykepleierne kunne ikke vært gladere.

[adsense2]

Enda en overraskelse venter dog personalet, siden ungens bror også er på vei ut. Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne fantastiske videoen med vennene dine! 

Lik oss på Facebook