Katten kommer til paret hver dag for å spise. En dag finner de noe uventet utenfor døren.

Hjemløse katter bruker ikke alltid å være vennlige mot fremmede, så når en katt adopterer et menneske, må de virkelig like mennesket.

Jamie og hennes kjæreste fikk besøk av en katt i en periode, som hver dag dukket opp ved døren for å få litt mat. Men en dag kom hun dit med en veldig hastende sak.

kattemat1

Møt Milo.

Katten hadde tatt med seg en kattunge! Men Jamie så med en gang at noe var galt med kattungen.

«Vi fant han og innså med en gang at noe var feil. Han løftet opp benet sitt, og hoften hans brukte egentlig å strekke seg langt, så det var da vi begynte å tro at den lille hoften hans kanskje var brekt,» sier Jamie til Love Meow.

 

kattemat2

Kattemoren visste hat hun kunne stole på Jamie og hennes kjæreste, og hadde forlatt barnet sitt hos dem. Hun visste at de kom til å hjelpe.

kattemat3

Paret tok med seg lille Milo og lot han sove inne i huset den natten. Neste morgen dro de til veterinæren.

kattemat4

Fremme hos veterinæren fant de ut at den stakkars kattungen hadde brekt skinnbenet og leggbenet. Heldigvis kunne det gipses.

kattemat5

Siden den dagen har ikke Milo forlatt Jamie og kjæresten. Han trives i sitt nye hjem, og kattemoren kommer fortsatt tilbake for å få mat hver dag.

[adsense2]

Paret håper dog at moren skal bli hos barnet sitt, og få et nytt liv som familiekatt.

kattemat6

Jamie kommer alltid til å være takknemlig for at kattemoren kom med den generøse gaven – det er et tegn på hvor mye hun stoler på sine tobente venner.

Del denne søte historien med vennene dine på Facebook!

 

Lik oss på Facebook