Om du ser kjæledyret ditt gjøre DETTE, må du ta de med til dyrlegen MED EN GANG!

Hvis du merker at hunden eller katten din presser hodet sitt mot en vegg, eller et annet objekt, uten noen spesiell grunn, må du ta de med til veterinæren med en gang!

 

kd1

Kjæledyrene våre får ikke til å si noe til oss når noe er galt, så det er viktig å følge med på oppførselen deres. Hvis du noen gang oppdager at de oppfører seg rart eller uvanlig, bør man være forsiktig. Noen ganger gjør de ting som virker søtt for oss, men egentlig prøver de å fortelle oss noe seriøst.

kd2

Når de presser hodet mot noe, er det en ekte tilstand, og det er indikerende for en skade på nervesystemet, som kan komme av prosencephalons sykdom, forgiftning, svulster, infeksjoner, eller andre tilstander.

kd3

[adsense2]

Denne hunden har hepatisk encefalopati og presser hodet sitt mot veggen.

kd4

Det kan virke søtt, men det er et tegn på noe farlig.

kd5

Behandling spørs på hva som forårsaker at de dytter hodet mot ting, men det beste er å ta de med til veterinæren så fort som mulig. Om det er noe farlig, er det bedre å ta de med så tidlig som mulig. Noen årsaker vil kreve sykehusinnleggelse, mens andre krever andre behandlinger.

kd6

Husk at din fluffye venn ikke kan snakke. Det er opp til deg å gi dem best mulig omsorg, så følg med på oppførselen deres, og del dette med andre som har katter eller hunder. Å spre ordet er den beste måten for å holde folk informerte, og dyrene friske.

kd7

Del denne artikkelen på Facebook om du kjenner noen som har katter eller hunder!

Lik oss på Facebook