Motorsyklisten legger merke til et bur langs veien. Øynene som møter ham forandrer familiens liv for ALLTID!

Jeg blir trist når jeg tenker på mennesker som skader dyr, og som til og med lar de ligge igjen for å dø.

Men heldigvis finnes det også helter. Bret og sønnen hans Zach er to av dem.

Bret Winingar og sønnen hans Zach var ute på en motorsykkeltur på landsbygda i området Little Rock, Arkansas. Plutselig så de et gammelt hundebur som lå på bakken.

moto

De gikk nærmere for å se hva det inneholdt. Inne i buret fant de en veldig underernært hund. Buret var fullt av avføring, og hunden hadde tygget igjennom en del av buret som et forsøk på å komme seg ut.

moto1

De reiste fra henne en liten stund…

moto2

…og så kom de tilbake i en bil med mat til hunden.

moto3

De bestemte seg for å kalle henne Charlie Bravo.

moto4

Allerede i bilen begynte tispa å vise sin takknemlighet.

moto5

Det første de gjorde når de kom hjem var å bade Charlie og klippe neglene hennes, som hadde begynt å vokse innover i løpet av tiden hun hadde vært fanget i buret.

moto6

Og så tok de Charlie til veterinæren.

moto7

Der fant de ut hun var rundt 8 måneder gammel. Veterinæren renset alle sår som hun hadde på kroppen, og innså at hun hadde vært i buret veldig lenge.

moto8

Historien om Charlie Bravo ble raskt delt på Facebook. Snart begynte de å få inn donasjoner av mennesker som ville hjelpe med å betale veterinærutgiftene.

moto9

[adsense2]

 

Bret og familien hans planlegger å gi pengene som blir til overs til forskjellige dyrevernsorganisasjoner, og de vil starte et fond som de skal kalle «Charlies Angels» for dyr som blir reddet.

moto10

Bret – som til å begynne med ikke hadde tenkt til å beholde Charlie – klarte ikke å gi henne bort. Nå har ytterligere tre hunder flyttet inn hos familien. Charlie har i dag blitt frisk og lever et lykkelig liv med heltene som reddet henne.

moto11

Lik oss på Facebook