Mannen går forbi en ape og viser fingeren. Men det apen gjør da? Jeg ler så jeg rister!

Noe mange mennesker ikke forstår med aper, er at sammenlignet med mennesker, så er de utrolig sterke.

I tillegg til den styrken, vet de også hvordan å bruke den på best mulig måte, noe som gjør dem enda farligere om man havner på deres dårlige side. Akkurat som mennesker, har aper også følelser som kan bli såret, som kan få dem til å utføre handlinger som de vanligvis ikke ville gjort.

[adsense2]

Ta denne hendelsen for eksempel, hvor en voksen mann tror at hans posisjon er så mye høyere enn apens, så han viser fingeren til apen. Så, hvis denne mannen hadde gjort det mot en annen person, ville man forventet en slags reaksjon, kanskje til og med en krangel eller slåsskamp om de var sinte nok. Vel, den lille apen tok hintet og bestemte seg for å hevne seg ved å hoppe på mannen og slå han!

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del den med vennene dine!