Katten blir forlatt på siden av veien… Det nabolaget gjør da er fantastisk!

Forrige onsdag, forlot noen en katt i Brooklyn, New York. Han var helt alene på Nostrand Avenue. Ved hans side var det en kattedo og noen andre katteleker.

Han gråt.

kat1

Bildet av det triste synet ble delt på Flatbush Area Team for Cats’ (FAT Cats) Facebook side, noe som gjorde at de ville redde han med en gang – men det var ikke lett. Like etter han ble sett, forsvant katten da han ble skremt av noen på gaten.

«Vi er et veldig nære samfunn så folk poster ofte bilder om de ser noen dyr som trenger hjelp», sier Elizabeth Champ, en av grunnleggerne av FAT Cats.
Champ sa at så fort hun hørte om katten, som senere ble kalt Nostrand, dro hun ut for å finne den med en gang, og det gjorde også andre medlemmer av nabolaget.

kat2

«Vi vil gjerne takke naboene våre, alle de som tok seg tid av dagen sin til å lete etter den stakkars katten,» skriver FAT Cats på Facebook, samme dagen det første bildet av katten Nostrand ble postet. «På grunn av all varme, arbeid og bråk som foregår på Nostrand Eve, tror vi at katten gjemmer seg en plass som er litt mer rolig og kjøligere». 

Etter dager med søk, av både redningsfolk og bekymrede naboer, dukket Nostrand opp i en hage hos Karen Oh, på søndag morgen. Hun er en lokal nabo og tidligere katteredder!

kat3

«Vi tok han med til veterinæren der han fikk en undersøkelse på jakt etter en mikrochip», blir det skrevet på Facebook. «Han hadde ingen microchip, men vi er glade for å si at han er en sunn 1 år gammel hannkatt», forteller Champ og sier også at katten Nostrand var som en «drøm» å ha med seg til veterinæren der han ble undersøkt.

kat4

[adsense2]

Katten var ikke kastrert, noe som kan være grunnen til at han ble dumpet da prisen på kastrering er ganske høy. Han venter nå på en time til å bli kastrert også skal han få seg en ny, trygg familie takket være naboene som satte ut for å finne han. Lykke til videre Nostrand!