Hunden legger merke til sin egen prompelukt. Reaksjonen? Så morsomt!

Alle dyr promper. Det vil si ihvertfall nesten alle. I følge en nettside som heter Prompefakta (The Fart Facts), så er dyrene som produserer mest luft i denne rekkefølgen: Termitter, kameler, sebraer, sauer, kuer, elefanter, hunder og mennesker. Av alle hunderaser så er det labradoren og retrieveren som promper mest.

Det er ingen statistikk på hvor schæferen havner på listen, men hvis vi skal dømme ut fra denne videoen så er de ganske høyt opp! Denne nydelige syv måneder gamle schæferen heter Lucy og hun bor med eieren sin, Kayla Eggers. Historien bak dette klippet er at Lucy hadde veldig mye luft i magen denne dagen. Kanskje det var noe hun hadde spist eller kanskje hun ikke følte seg så bra, men hun prompet visst ukontrollert.

Kayla filmet deg stinkende hunden og hun klarte å fange reaksjonen hennes når hun luktet sin egen promp! Det var en av de “stille stinkbombene” og reaksjonen til hunden forklarer alt.

Halvveis i den korte videoen ser vi at Lucy reiser seg. Det er kanskje lukten av sin egen kroppslukt som får henne til å  hoppe av sofaen og bevege seg langt vekk!

[adsense2]

Vi vet alle hvordan det er, når du kjenner en forferdelig lukt og du bare har lyst til å løpe avgårde. Lucy er nydelig og reaksjonen hennes er så morsom. Se videoen selv!

Vennligst DEL denne morsomme videoen med familie og venner