Hjorten smyger seg opp bak brannmannen. Men det hun VIL? Utrolig!

Det finnes ville dyr som ikke er spesiell vennlige om mennesker befinner seg i deres naturlige miljø. Men det finnes også unntak, hvor dyrene er sosiale, og synes at et uventet besøk er koselig.

Denne hjorten er sånn.

Stakkars Buttons, som hun har blitt kalt av byens innbyggere, er kjent for å vandre rundt i skogen alene, siden hun har blitt forlatt av familien sin. Ansiktet hennes har blitt kjent gjennom flere selskapelige besøk blant byen Kittitas gårder.

Man antar kanskje at Buttons har blitt frustrert og aggressiv av ensomheten etter å ha blitt forlatt – men det er snarere tvert i mot. Det fikk dette brannmannskapet oppleve!

buttons1

Brannmannskapet i byen Kittitas i Washington, var fullt opptatt med å slukke en brann i skogen, da en hjort plutselig nærmet seg dem.

buttons2

Det viste seg å være Buttons. Den forlatte hjorten som har blitt en lokalkjendis i byen. Hun hadde nemlig et godt forhold til byens landbrukeres kyr og geiter.

buttons3

Til tross for at det finnes andre hjortefamilier i området, viser ikke Buttons noen interesse for dem. Hun foretrekker å omgås med vennene sine på bondegårdene i området.

buttons4

På linje med hennes uhjortige karakter, ble lille Buttons overlykkelig da hun så en gjeng med brannmenn, og gikk rett bort til dem.

buttons5

[adsense2]

Hun snuste vennlig på de nye vennene sine, samtidig som de fanget øyeblikket med kameraene sine.

buttons6

Brannmannen ble så glad av Buttons besøk, at de postet bildene på Facebook – for tusentalls menneskers store glede.

buttons7

For noen fantastiske bilder! Dyr har virkelig hjerter av gull!

buttons8

Del denne artikkelen med vennene dine om du også synes det var en søt historie!

Lik oss på Facebook