Babyen er utstøtt fra flokken sin. Men se når en uventet helt dukker opp bak sandhaugen!

Den lille elefantbabyen, Ellie, ble nektet av flokken sin, kort tid etter at hun ble født. Da tok Karen Tredler og personalet på Thula Thula Rhino Orphanage i Sør-Afrika grep, og reddet henne, og tok hånd om henne. Da helseproblemene hennes ble bra, merket Karen at hjertet hennes også trengte kjærlighet. Det var da hun bestemte seg for å introdusere henne for hunden Duma.

Nå har deres vennskap sjarmert hele verden, og det er ikke så rart når man ser hvordan de leker sammen!

Se selv i videoen nedenfor!

Da Ellie kom til Thula Thula Rhino Orphanage, hadde hun alvorlige helseproblemer. Hun hadde sår over hele magen, og hadde infeksjoner. Dette førte til at infeksjonen spredte seg til blodet. 99 % av denne infeksjonen er dødelig. Men Karen og personalet på Thula Thula Rhino Orphanage ga ikke opp, og tok hånd om henne og matet henne 24 timer i døgnet.

Mot alle odds, overlevde Ellie. Men til tross for at hun overlevde helseproblemene, merket Karen at hjertet hennes ikke var helt. Siden elefanter er flokkdyr og sosiale vesener, trengte Ellie å komme inn i en flokk. Etter flere forsøk som mislyktes, bestemte Karen seg for å introdusere henne for Thula Thula Rhino Orphanages hund, Duma.

ellie

Nå har deres fantastiske historie rørt mennesker i hele verden. Duma er Ellies nye flokk. De er bestevenner, uten tvil!

[adsense2]

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne søte historien med Dyrevennene dine på Facebook!