Et par reiser på ferie og kommer hjem til et sjokk; huset deres har fått en ny og uventet eier!

Visse inntrengere er søtere enn andre. Et par i Australia ble møtt av en søt, men bestemt inntrenger i huset sitt da de kom hjem fra ferie.

To kvinner i Australia kom hjem fra en ukes ferie og oppdaget at en uventet gjest hadde flyttet inn i huset deres. En fluffy og tilsynelatende uskyldig koala hadde bestemt seg for å flytte inn og ta over stua deres.

Da Michele Goodman og samboeren hennes Viki Haines kom hjem, hadde den ubudne gjesten allerede funnet seg til rette. Han hadde tatt den beste plassen i huset.

koala1

«Vi går inn og ser denne fantastikse og vakre koalaen sittende i stua. Det så virkelig ut som om han så på TV,» forteller Goodman til radiostasjonen KOFM. «Han satt vendt mot TVen.»

koala2

Den nye romkameraten virket ikke til å bli redd da han oppdaget husets eiere. Han satt komfortabelt i sofaen og hadde ingen behov for å flytte seg, han ville derimot markere at sofaen var hans nå.

koala3

Heldigvis for koalaen, så hadde ikke romkameratene hans noe i mot at han hadde flyttet inn. Etter en kald og regnfull vinter, ville han sikkert bare komme inn til et sted hvor det var tørt, og han kunne varme seg.

[adsense2]

De var forsiktige med å gå for nær han, og ga han mye plass. Utenom da de måtte ta de obligatoriske bildene som bevis da, selvfølgelig.
koala4

Goodman og Haines forsto at mangelen på eukalyptusblader i stuen deres ville bli et problem en dag, så de innså at deres nye romkamerat dessverre måtte flytte ut igjen.

De ringte etter hjelp til Hunter Koala Preservation Society, som en time sener kom og overtalte koalaen til å flytte ut.

Jentene fikk tilbake sofaen sin, og koalaen kunne forhåpentligvis finne et nytt og mer koalavennlig hjem.

Så søtt! Tenk å komme hjem til at en koala sitter i sofaen din!

Glem ikke å del denne artikkelen med vennene dine!

Lik oss på Facebook