Katten later som den sover. Men når vi skjønner HVORFOR så kan vi ikke gjøre annet enn å le!

Rajah er en 5 måneder gammel bengalkatt, og akkurat som mange andre katter er hun nysgjerrig på alt. Hun holder også på å lære seg kunsten med å smyge seg inntil for å få en smakebit av fristende mat, men metoden hennes er litt annerledes.

Eieren sitter ved skrivebordet og spiser lunsj, og legger plutselig merke til hvordan Rajah ligger og sover inntil tallerkenen. Snart skulle det vise seg hva katten egentlig gjør, og det er vanskelig å holde latteren tilbake når man ser det!

[adsense2]

Rajah fikk en kyllingbit etter at eieren slo av kameraet, men det er herlig å se hvordan hun åpenbart prøver å få tak i godbiten.

Se klippet her og del det gjerne med noen du tror kommer til å like det!Lik oss på Facebook