Byen nektet å hjelpe den stakkars, døende ørnen. Se hva denne soldaten gjør DA!

Nesten 20 meter opp i lufta hang en hjelpeløs ørn. Den hadde uforklarlig blitt sittende fast i et tau viklet opp på en gren i ett tre. Der hang den skrikende etter hjelp. Det var da veteranen Jason Galvin la merke til ørnen.

Han og kona hans ringte umiddelbart til myndighetene i Rush City, Minnesota, hvor hendelsen fant sted. Men myndighetene sa at å redde livet til den stakkars ørnen var utenfor deres jurisdiksjon. Det var da Jason valgte å ta saken i egne hender.

[adsense2]

Jason kunne ikke bare se på at ørnen dødde, så han spurte om tillatelse til å skyte ned grenen ørnen var festet fast i. Byen ga ham den nødvendige tillatelsen og skarpskytteren satte igang jobben. To timer og 150 skudd senere var ørnen løs. Fantastisk!

Se hendelsen i videoen under og DEL gjerne denne med vennene dine. For en ekte dyrevenn!  

Lik oss på Facebook