De ga sin papegøye en overraskelse i bursdagsgave. Reaksjonen hans? NUSSELIG!

Dette er en av de mest bedårende videoene jeg har sett på lenge. Vi er alle bedt i Marnie, papegøyens, femte bursdagsfest, sammen med hans andre papegøye venner, hans menneskelige familie og familiens husky. La gaveåpningen begynne! Marnie får nye kosedyr av sin familie. Men spenningen begynner ikke før hans nye kanin kosedyr kommer ut av gaveposen. Han har en samling, mens hans reaksjon på denne nye kaninkompisen viser hvor glad han er i den nye vennen. Han roper ut «Du er så søt!» og «Gi meg et kyss!».

[adsense2]

Ikke søtt nok? Han fortsetter med å spørre «Hva gjør du?» og nusser den. Selv om papegøyer hermer hva de gjør, er dette en så herlig og genuin reaksjon. Jeg så denne om og om igjen; den fikk meg i så godt humør!

Se den utrolig søte videoen under og DEL den gjerne! Lik oss på Facebook