Politiet reddet en valp fra en glovarm bil. Nå spres beskjeden deres over hele Internett!

Det er uforståelig for meg at folk forlater både barn og dyr innelåst i varme biler. Likevel skjer det hver sommer, og noen ganger med forferdelige konsekvenser.

I Florida er politiet i Pensacola leie av at folk ikke tar ansvar for dyrene sine. Og ting kom til en ende sist tirsdag, da de måtte knuse et bilvindu for å redde en valp som nesten døde av heteslag. Etter hendelsen hadde politiet fått nok, og tok til sosiale medier for å skrive en viktig beskjed.

Hvis du forlater hunden din i en varm bil, «vil vi kjøre hunden din til de omsorgsfulle folkene på Escambia County Animal Shelter, og vi vil kjøre deg til de omsorgsfulle folkene på Escambia County Detention Facility (fengsel)», skrev politiet på deres Facebook-side.

På tirsdag ble politiet i Pensacola nødt til å dra til en parkeringsplass. Noen hadde ringt dem etter å ha funnet en liten valp som kjempet for livet i en glovarm bil.

hund1

Politiet nølte ikke et sekund med å knuse vinduet for å redde valpen. Heldigvis gikk det bra med valpen, til tross for hans uansvarlige eiere.

[adsense2]

hund2

Hendelsen ga senere ord fra seg, da politiet sendte ut en viktig beskjed til alle hundeeiere i byen.

Jeg er så glad for at folk lytter til denne advarselen, og at den har blitt delt mer enn 10 000 ganger siden 28. juni! Gjerne del denne beskjeden med vennene dine om du vil at de også skal passe på hundene sine i sommervarmen!

 

Lik oss på Facebook