De trodde at hunden døde da han ble påkjørt av en bil. Da de gikk for å se skjedde et MIRAKEL!

Alle som var vitne til ulykken trodde at hunden var død, men så fant Terri Skidmore og kjæresten hennes Mike Aziz hunden, og den pustet fortsatt.

hunden1

Hunden ble påkjørt av en uforsiktig sjåfør, som rømte fra stedet etterpå. Selv om alle trodde hunden døde, kunne ikke Skidmore slippe tanken om at han fortsatt kunne være i live, og fikk med seg kjæresten sin for å se.

Til deres overraskelse, pustet hunden fortsatt.

 

hunden2

Hundevalpen var avmagret, bevisstløst, infisert med parasitter, og i sjokk. Skidmore skyndte seg bort til åstedet for å gjøre hunden så komfortabel som mulig; det var da de skjønte at han måtte til dyrlegen.

«Jeg hadde ingen anelse om hvor ille skadene hans var», sier Skidmore, som er en veterinærtekniker hos BluePearl Veterinary Partners, «men han var helt borte.»

 

hunden3

Paret kjørte så fort de kunne til den lokale dyrlegen, og der fikk de gode nyheter: utenom at hunden hadde spist noen steiner, hadde han ingen indre skader.

Uheldigvis hadde han fått et pinefullt brudd på et ben, og han måtte gjennomgå omfattende kirurgi om han ønsket å overleve. Paret satt da igjen med et tøft valg å ta.

 

hunden4

Helt tilfeldig var Jason Flatt, grunnleggeren av Friends to the Forlorn Pitbull Rescue, til stede hos dyrlegen og fikk høre om valpens historie.

«Man finner ikke folk som er villige til å gjøre dette hver dag,» sa han til paret. «Siden dere var villige til å hjelpe valpen, skal vi hjelpe dere.»

 

hunden5

Den gode samaritan samlet ikke bare inn penger for valpens operasjon, men også penger til det første året i livet hans.

Paret flyttet inn med hunden, og han ble kalt Marcus, etter forfatteren av «The Lone Survivor».

Marcus ble venn med sine nye søsken: en terrier som ble reddet fra en valpefarm, og en german sheperd; sammen oser denne trioen kaos i familiens hus.

hunden6

«Han er en morsom tulling,» sier Skidmore. «Det er den beste måten å beskrive han på. Han bare tuller rundt. Han har en livsglede man ikke ser hos mange andre dyr.»

[adsense2]

Forhåpentligvis får vi høre mer fra denne fantastiske familien.

hunden7

Var ikke dette en nydelig historie? Husk å del den med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook