De finner en forlatt gatehund. Men det de finner på halsen hans sjokkerer dyrevenner verden over!

Roxanne hadde en tøff start på livet. Den ett år gamle tispen ble funnet forlatt på en gate i Sotuh Carolina med en 2.5 kg tung kjetting rundt halsen. Hun hadde hatt den på så lenge at den hadde skjært seg inn i huden hennes og gitt henne ett dypt kutt langs halsen.

Heldigvis gikk alt bra med Roxanne, men vær advart – det er noen ubehagelige bilder under.

Ingen vet hvor lenge Roxanne var lenket fast i kjettingen, men hodet hennes hadde hovnet opp kraftig.

Rescue Dog Rock NYC ble sjokkert når de tok med seg Roxanne og så hvor forferdelig hun hadde blitt behandlet. De tok henne med til veterinæren med en gang.

rox1

Roxanne veide 20 kg når hun ble funnet. Det første veterinærene gjorde var å fjerne kjettingen. Men dette var ikke enkelt.
Den store kjettingen var festet stramt rundt hundens hals og veterinæren var nødt til å klippe den av med en stor tang. Jeg kan ikke forestille meg hvor smertefullt det må ha vært!

Så fort kjettingen var fjernet hadde veterinærene ett annet problem de måtte løse.

hundkjetting

[adsense2]

Det var usikkert om Roxanne i det hele tatt ville overleve. Kjettingen hadde skjært seg langt inn i huden hennes og laget ett åpent sår. Heldigvis var Roxanne modig!

rox2

Det tok ikke lang tid før hevelsen gikk ned og nå ser Roxanne ut som en helt ny hund!
Hun har en lang vei framfor seg. Nå som hevelsen har gått ned er det tydelig hvor underernært hun er. Men Roxanne ser ut til å ha håp for framtiden.

rox3

Jeg tror hun kommer til å ha et nydelig liv framover. Endelig er hun rundt folk som bryr seg om henne og passer på henne – og hun kommer aldri til å bli lenket fast igjen.

DEL denne historien med vennene dine på Facebook, og la oss håpe at det ikke skjer noe slikt med en annen hund igjen.

Lik oss på Facebook